Flaka Media Group – FMG

Kush jemi ne?

Flaka Media Group – FMG është kompania më e madhe mediatike e mediave elektronike në gjuhën shqipe në Maqedoninë e Veriut – RMV.

Në suaza të kompanisë mediatike Flaka Media Group – FMG nga viti 2016 funksionon Agjencia e lajmeve Flaka

Portali informativ Gostivari Sot është pjesë e kompanisë sonë dhe paraqitet si portali i vetëm legal në gjuhën shqipe në territorin e Komunës së Gostivarit.

Si një formt krejt ndryshe nga janari i vitit 2022 funksionin portali Kronika që përbënë informacione nga Kronika e zezë në vendbanimet shqiptare dhe botë.

Flaka Media Group – FMG u pasurua edhe me Oline magazinën Observeri Meqedoni, një format që u dedikohet informacioneve nga Show Bizzi, dhe jo vetëm.

Pjesë e kompanisë sonë është edhe portali informativ Lobi Maqedoni tashmë është lider i informacioneve nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Kosova, mërgata dhe bota.

Portali ekskluziv me lajme nga Sporti

Magazina online
FLAKA TV
REVISTA ONLINE
Portali Informativ Korrektori

Kompania mediatike Flaka Media Group – FMG prej vitesh vëmendje i dedikon edhe botimit. Pjesë e kompanisë është edhe sektori i botimeve – Botime FLAKA

Ndërkohë që nga viti 2021 funksionin edhe Flaka Production që veprimtarinë e vete e ka drejtuar në zhvillimin e Web-it gjerësisht referohet për detyrat që lidhen me zhvillimin e faqeve të internetit duke i host-uar nëpërmjet intranetit apo internetit.

Një animim GIF është një ndër format më të thjeshta të animimit. Ajo mund të krijohet duke bashkuar një sekuencë imazhesh të së njëjtës përmasë bashkë me informacionin se sa kohë duhet të shfaqet njëra para se të vijë fotoja e radhës.

Krijimi i një faqe biznesi në Facebook është shumë e drejtpërdrejtë, duke shkuar në faqen specifike të biznesit në Facebook.

UPDATE

© 2022 Flaka Media Group – FMG

Temë nga Anders Norén